skip to Main Content

Testimoniale Pacienți

gabriel-bogdan-geamanu-testimonial-gastric-sleeve

Gabriel Bogdan Geamănu

Slăbisem vreo 10-15kg, după aceea m-am îngrășat 40kg înapoi. Am ajuns la operație datorită faptului că nu se mai putea face nimic. Aveam prea mare greutate!

După intervenția chirurgicală m-am simțit foarte bine! Încă de la început până în ziua de azi nu am avut nici un fel de probleme. M-am ridicat din pat imediat și a fost totul în regulă! Respir mai bine, mă mișc mai bine, nu mai transpir cum transpiram înainte. Acum mănânc aproximativ de toate, dar în cantități extraordinar de mici. Dacă ar fi să fie ca mine, le-aș recomanda să se opereze, să nu mai stea pe gânduri!

Îi mulțumesc domnului dr. Sorin Velici pentru că m-a făcut omul care sunt astăzi!

Cristian, Rm. Valcea - foto

Cristian, Rm. Vâlcea

Unul din momentele ce te definesc in viata. Am pasit cu dreptul si cu toata increderea in sala de operatii a D-lui Dr. Sorin Velici si al minunatei echipe de la Ponderas Academic Hospital. A fost o alegere la care nu a trebui sa cuget prea mult, calitatea vietii era scazuta, eram demoralizat si nu poate fi vorba de niciun fel de respect de sine. Au trecut de la acel moment, 18 luni, perioada in care viata mea s-a imbunatatit considerabil. Calitatea vietii mi-a fost imbunatatita si am descoperit increderea in mine.

Multumesc D-lui Dr. Sorin Velici pentru tot ajutorul sau, atat pre-operatie cat si post-operatie. Aceasta procedura face parte din cele mai bune decizii pe care le-am luat in viata. Am evoluat atat in plan personal cat si profesional odata cu pierderea in greutate, suficient cat sa nu pot descrie.

ramona-craiova-gastric-sleeve

Ramona, Craiova

Cu mare drag pot marturisi din experienta mea. Totul a fost la superlativ, operatia in sine, faptul ca nu am avut nici o durere postoperatorie, nici o complicatie, curatenia din clinica, amabilitatea angajatilor, suportul pe care mi l-ai oferit in tot acest timp si cred ca as putea continua la nesfarsit cuvintele de lauda, dar totodata reale. Sunt inscrisa pe un grup de suport al pacientilor bariatrici si citind feedback-uri oferite de pacientii altor spitale/medici, sunt inca o data pe deplin linistita ca am ales Ponderas si pe tine ca medic. Cea mai mare realizare, pentru mine, in urma acestei interventii, a fost cea estetica, am mai multa incredere in mine, port in sfarsit haine la care acum un an doar visam. Nu neglijez insa, faptul ca analizele mele sunt perfecte. Am pornit pe acest drum de la 101 Kg si acum la 12 luni de la operatie cantaresc 56 de kg, desi target-ul a fost de 60 Kg.. Mananc orice, insa in cantitati mici si un lucru exceptional mi se pare faptul ca pot manca alimente ce inainte de operatie imi faceau rau, ma balonau (in general legume crude). As mai face aceasta operatie de 1000 de ori si singurul regret pe care il am in prezent este ca nu am facut-o mai demult.

Multumesc inca o data!

Valentin-Toma-Londra-UK-Gastric-Sleeve

Margareta, București

Povestea Margaretei începe în luna mai 2016, când a fost operată de dr. Sorin Velici. La controlul de 3 luni se bucură de 23 kg în minus, greutatea inițială fiind de 125 kg. „În urma intervenției nu am mai fost nevoită să iau pastile pentru tensiune La ultimul control glicemia indica 99, înainte de operație având 138, iar medicii îmi prezentau un risc clar de a face diabet. Îmi place foarte mult să fac mișcare, iar acum nu mai obosesc așa repede când merg pe blicicletă sau pe jos. Sunt foarte fericită că m-am operat și că am făcut o investiție foarte bună pentru sănătatea mea.

Mulțumesc dr. Sorin Velici! Sincere felicitări!

Valentin-Toma-Londra-UK-Gastric-Sleeve

Valentin Toma, Londra, UK

„În primele 3 luni am reușit să slăbesc un pic peste 20 Kg, acum mă simt mult mai ușor și asta mă ajută foarte mult la jobul meu, unde sunt în continuă mișcare. Mulțumesc domnului dr. Sorin Velici pentru toată disponibilitatea acordată!”.

Valentin Toma

Claudia, Făgăraș

În urmă cu 6 respectiv 7 ani am născut cei doi copii de care sunt foarte mândră şi pe care îi iubesc enorm . La prima sarcină am pornit de la aproximativ 90 kg. , nu ştiu cum am reuşit să ajung la începutul acestui an să cântaresc 153 kg. – enorm , pentru o înălțime de 164 cm. Problemele de sănatate începuseră să apară de câțiva ani : tensiunea nu scădea niciodată sub 160/100 mm Hg cu tot cu tratament , pulsul era întotdeauna peste 120 bătăi/minut ; să urc scările pînă la etajul II unde locuiesc era un chin pentru că mai am şi probleme de coloană lombară , problemă care nici măcar să dorm întinsă în pat nu mă lăsa , aşa că în ultimii doi ani dormisem doar în şezut , chiar dacă reuşeam să mă întind în pat mă sufocam datorită faptului că eram mult prea grasă . Ajunsesem să fiu dependentă de soțul meu care mă ajuta să-mi îmbrac pantalonii şi ciorapii şi să mă ajute să mă îmbăiez .
În februarie m-am hotărît să apelez la chirurgia bariatrică şi de atunci am început să caut pe internet , să cer părerile unor medici ( lucrez într-un spital – cadru medical ) şi toți m-au încurajat să fac acest lucru dar să caut un spital specializat în acest gen de operații . Aşa că la indicațiile mai multor medici am pornit spre Ponderas şi m-am programat pentru investigații în luna martie ( investigații care se fac toate în cursul unei singure zile ) şi şpre norocul meu în ziua programării chirurg a fost dr. Velici Sorin . În urma investigațiilor s-a decis ca dată a operației 10 aprilie 2017 .

Era o zi de luni , o zi pe care nu o voi uita niciodată , o zi în care cursul vieții mele începe să se schimbe . Totul a decurs perfect , am avut parte de o echipă fantastică (care mi-au arătat că prima dată sunt oameni şi apoi cadre medicale) şi un chiŕurg extraordinar . Am avut acei oameni aproape de mine , ajutându-mă să trec peste nelămuririle şi toate semnele de întrebare ( şi vă dați seama că am avut o grămadă …).

Joi m-am externat şi am parcurs cei 250 km fără nici o probemă. Vineri m-am apucat de făcut măncare şi curățenie doar duminica urmau Paştele şi o familie cu doi copii …. necesită destul de multe. Totul era perfect , nu aveam nici o durere . La nici o lună de la operație am reînceput serviciul , unde încet încet am început să-mi dau seama că pot să mă mişc tot mai uşor şi sunt din nou tot mai activă , nu mai era atit de epuizant ca înainte acest serviciu de urgență . Normal…. în prima lună slăbisem 23 kg. , iar la trei luni de la operație 41 kg. Acum la 8 luni şi jumătate de la operație am ajuns să cântaresc 85 kg. mai puțin cu 68 kg.

Nu mai fac tratament de tensiune ,dar nici nu creşte mai mult de 120/70 mmHg , pentru puls care nu mai creşte peste 88 bătăi/minut nu mai iau tratament , dorm liniştită în pat , nici măcar nu mai sforăi , urc scările cu uşurință fără să mai gâfâi şi să mă tot opresc ; pot să-mi văd de toate activitățile pe care le implică o familie cu doi copii şi un serviciu fără nici o problemă . Acum chiar îmi face plăcere să merg în vizite , lucru care înainte îl evitam ; am câştigat multă încredere în mine văzând că oamenii nu mă mai privesc ca pe ceva ciudat . Singura problemă este că trebuie să-mi schimb garderoba şi să accept faptul că salut anumiți oameni cu care nu m-am întâlnit de la operație şi care stau se uită la mine şi îmi răspund abia după ce le vorbesc puțin , spunându-mi că nu m-au recunoscut.

Motto-ul meu a devenit “nu trăiesc ca să mănânc , mănânc ca să trăiesc ” şi dacă am urmat indicațiile echipei medicale succesul nu a întârziat să apară.

Nu pot decât să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat şi în special d-lui dr. SORIN VELICI pentru care am tot respectul .
Mii de mulțumiri d-le dr. Sorin VELICI

Și mai mulți pacienți…

Back To Top