Descoperă poveștile pacienților

58kg în 7 luni

Sunt o persoana care s-a luptat mult cu kilogramele in plus! Deja simteam ca nu mai am putere si solutia salvatoare a venit prin aceasta operație. Am format o echipă impreuna cu domnul doctor si un nutritionist si rezultatele au fost spectaculoase. Astazi la 7 luni de la intervenție am 58 de kilograme la minus si momentan cantaresc 71 kg.

50kg în 8 luni

Este cea mai buna versiune a mea din ultimii 12-13 ani, nu am mai avut 62-63 de kg de când eram clasa a 5-a sau a 6-a. Experienta micșorării de stomac a fost un restart la viata, după operație m am regăsit pe mine, încrederea în mine a crescut. Nu am crezut vreodată ca va veni ziua în care voi întra în magazin şi nu voi știi ce mărime port. La pantaloni am ajuns de la mărimea 48 la mărimea 34-36 în 8 luni, iar la bluze am ajuns sa port mărimea S sau chiar XS in funcție de croiala. Greutatea de început, în ziua operației, a fost 112,4 kg, iar în prezent am ajuns la 62 de kg. Este o schimbare majora atât fizic, cât și psihic.

30kg în 6 luni

M-a convins de la prima discuție! Aveam diabet de tip 2, apnee și alte probleme depistate în timpul investigațiilor preoperatorii, și această operație promitea să rezolve problemele definitiv. Așa s-a și întâmplat. Starea mea de sănătate și analizele medicale s-au îmbunătățit semnificativ după operație.

51kg într-un an și jumătate

Ritmul evoluției după intervenția bariatrică diferă de la pacient la pacient. Cu respectarea indicațiilor și cu răbdare putem spune ca rezultatele vor apărea garantat și pe lângă aspectul estetic, se va îmbunătăți semnificativ starea de sănătate. Pacienta din imagine a reușit intr-un an și jumătate să ajungă la 55 kg, greutatea ideală pentru înălțimea ei.

47kg în 9 luni

Foarte mulțumit de tot procedeul, profesionalism 100%! Am intrat în sala de operație având 130 kg, iar acum sunt la 83 kg

40kg în 8 luni

8 luni de la operație și minus 40 de kg. O schimbare radicală! Începând cu ziua operației viața mea s-a schimbat în bine! Totul a meritat din plin! Numai de câștigat din această experiență!

13kg într-o lună

Domnul Doctor Sorin Velici este un doctor excelent, este un om minunat! Cu ajutorul acestuia am slăbit 13kg într-o lună.

42kg în 10 luni

În 10 luni am slăbit 42kg, deci pur și simplu mi-a schimbat viața! Un medic extraordinar și un om deosebit. Vă mulțumesc!

 

65kg în 8 luni

Diferența nu o face doar machiajul, rochia și lipsa ochelarilor, ci și lipsa celor 65kg. Mă înclin și vă mulțumesc de câte ori am ocazia!

 

60kg într-un an

Mă numesc Mihaela și am 41 de ani. Mă mândresc cu cele 60 kg pe care le am acum, la înălțimea de 1,68 cm. Mi-am văzut visul cu ochii.

Au trecut 1 an și o lună de când m-am hotărât să îmi schimb viața, să devin un om sănătos și o persoana normoponderală.

Aveam 120 kg când am pășit în cabinetul d-lui doctor Sorin Velici, medicul care, mai presus de orice, este OM! Am parcurs acest drum împreună. Profesionalismul dumnealui este la cel mai înalt nivel! Împreună cu echipa sa, face lucruri minunate ți de neimaginat pentru unii! Cuvintele sunt de prisos și puține pentru a reda ceea ce simt. Sunt mult mai încrezătoare în mine și sănătoasă.

Domnule doctor, vă mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc că existați!

52kg în 8 luni

Aveam o serie de îngrijorări cu privire la starea mea de sănătate, cu privire la tensiunea arterială, colesterol, aveam probleme cu mobilitatea, cu flexibilitatea. Am început să mă interesez despre intervenția de micșorare a stomacului și, pentru că am decis că trebuie să am o viață mai bună, o stare de sănătate îmbunătățită, să nu mai fiu nevoit să iau diverse medicamente și suplimente, am hotărât să iau legătura cu dl. Dr. Sorin Velici, un medic cu multă experiență, un medic atent cu interesat de pacienții săi, cu o personalitate extraordinară care, alături de echipa dânsului, mi-a oferit tot sprijinul de care am avut nevoie pe parcursul călătoriei de scădere în greutate, de la analizele preoperatorii, continuând cu intervenția propriu-zisă, care a decurs foarte bine, serviciile medicale din timpul internării, până la controalele postoperatorii.

Familia și prietenii mei sunt încântați de aspectul meu fizic actual, iar eu sunt mulțumit și sănătos, deoarece majoritatea problemelor de sănătate, care veniseră la pachet cu starea de obezitate, s-au rezolvat sau sunt pe cale să se rezolve. Alegerea operației gastric sleeve efectuată de dl. Dr Sorin Velici a fost cea mai fericită decizie pe care am luat-o, pentru că mi-a schimbat viața numai în bine.

Mii de mulțumiri d-lui Dr. Sorin Velici!

85kg în 8 luni

Au trecut deja opt luni de la operaţia de efectuatā la Centrul Medical Provita din Bucureşti de către dl. Dr. Sorin Velici – chirurgie bariatrică. Înainte de operație cântăream nu mai puțin de 210kg, la înălțimea de 1,90m.

Acum am 125kg și mă simt excelent!
Pot spune, cu mâna pe inimă, că la 54 de ani m-am născut a doua oară. Mulţumesc lui Dumnezeu şi tuturor celor care s-au implicat și m-au susținut să ajung aici!

52kg în 7 luni

Decizia de a efectua operația pentru pierdere în greutate mi-a schimbat complet viața. Mă simt mult mai bine. Cel mai mult îmi place că pot merge pe jos, fără să mă simt obosit tot timpul. Calitatea somnului s-a îmbunătățit foarte mult și nu mai am probleme cu respirația.

Dr. Sorin Velici mi-a oferit o a doua șansă la viață. Am mult mai multă energie și mă simt mult mai bine.
Starea generală de sănătate s-a îmbunătățit și ea: nu mai am probleme cu tensiunea arterială și nu mai iau nici alte medicamente pe care le luam din cauza greutății.

Așadar, a meritat investiția. Simt că acum am control total asupra vieții mele și pot realiza orice mi-am propus să fac. Mulțumesc d-lui Dr. Sorin Velici!

65kg într-un an

La greutatea 120 kg și 1.70 înălțime simțeam că n-am cale de întoarcere și deja mă complăceam în pielea mea, până sănătatea și-a spus cuvântul și am urmat sfatul unor apropiați să parcurg analizele preoperatorii. Ultima vizită din ziua aceea a fost la cabinetul domnului doctor Velici. Este în egală măsură chirurg în discurs cât și în sala de operație.

I-au trebuit 30 minute să îmi expună condiția mea severă și faptul că voința nu poate rezolva ce întreg organismul se luptă să mențină viciat. 30 minute au fost suficiente ca să-mi câștige încrederea. În 3 zile de la discuția noastră m-am trezit la reanimare cu gândul “uite că fobiile pot fi învinse”. Eram petrificat cu gândul la masa rece de operație și luminile puternice.

Asta se întâmpla acum un an.

Astăzi cântăresc cu 65kg mai puțin. Alerg in aer liber, merg la sală ocazional și pot să respir în caniculă. Tortura pe care o simțeam anul trecut pe vremea asta e memorie vie. Totul s-a întâmplat atât de repede încât pot azi să apreciez schimbarea radicală.

Mănânc aproximativ 150g la fiecare masă. Iau cam 5 mese pe zi și fiecare este diferită. Încă sunt un gurmand. Totuși astăzi pot să gust orice și să mă satur la timp.

Viața e mai frumoasă…

72kg în 10 luni

Am luat cea bună decizie atunci când m-am hotărât în privința operației de sleeve gastric. După aproape 10 luni de la operație pot să spun că nici atunci când eram tânără și slabă nu m-am simțit atât de bine. Sunt foarte mulțumită de rezultate și îi încurajez si pe toți pacienții cu probleme de obezitate să aibă încredere în intervențiile chirurgicale, pentru că beneficiile nu vor întârzia să apară. Dl. Dr. Sorin Velici este un medic minunat și îi mulțumesc pentru încrederea pe care mi-a inspirat-o încă de la prima consultație.

32kg în 10 luni

După foarte multe diete am ales această operație pe care o recomand tuturor persoanelor care încearcă dar nu reușesc să ajungă cu greutatea acolo unde își doresc. Am 10 luni de la operație și un minus de 32kg. Îi mulțumesc mult domnului Dr. Sorin Velici!

ramona-craiova-gastric-sleeve

45kg într-un an

Cu mare drag pot marturisi din experienta mea. Totul a fost la superlativ, operatia in sine, faptul ca nu am avut nici o durere postoperatorie, nici o complicatie, curatenia din clinica, amabilitatea angajatilor, suportul pe care mi l-ai oferit in tot acest timp si cred ca as putea continua la nesfarsit cuvintele de lauda, dar totodata reale. Sunt inscrisa pe un grup de suport al pacientilor bariatrici si citind feedback-uri oferite de pacientii altor spitale/medici, sunt inca o data pe deplin linistita ca am ales Ponderas si pe tine ca medic. Cea mai mare realizare, pentru mine, in urma acestei interventii, a fost cea estetica, am mai multa incredere in mine, port in sfarsit haine la care acum un an doar visam. Nu neglijez insa, faptul ca analizele mele sunt perfecte. Am pornit pe acest drum de la 101 Kg si acum la 12 luni de la operatie cantaresc 56 de kg, desi target-ul a fost de 60 Kg.. Mananc orice, insa in cantitati mici si un lucru exceptional mi se pare faptul ca pot manca alimente ce inainte de operatie imi faceau rau, ma balonau (in general legume crude). As mai face aceasta operatie de 1000 de ori si singurul regret pe care il am in prezent este ca nu am facut-o mai demult.

Multumesc inca o data!

23kg în 3 luni

Povestea Margaretei începe în luna mai 2016, când a fost operată de Dr. Sorin Velici. La controlul de 3 luni se bucură de 23 kg în minus, greutatea inițială fiind de 125 kg. „În urma intervenției nu am mai fost nevoită să iau pastile pentru tensiune La ultimul control glicemia indica 99, înainte de operație având 138, iar medicii îmi prezentau un risc clar de a face diabet. Îmi place foarte mult să fac mișcare, iar acum nu mai obosesc așa repede când merg pe blicicletă sau pe jos. Sunt foarte fericită că m-am operat și că am făcut o investiție foarte bună pentru sănătatea mea.

Mulțumesc Dr. Sorin Velici! Sincere felicitări!

Valentin-Toma-Londra-UK-Gastric-Sleeve
Valentin-Toma-Londra-UK-Gastric-Sleeve

20kg în 3 luni

În primele 3 luni am reușit să slăbesc un pic peste 20 Kg, acum mă simt mult mai ușor și asta mă ajută foarte mult la jobul meu, unde sunt în continuă mișcare. Mulțumesc domnului dr. Sorin Velici pentru toată disponibilitatea acordată!

75kg în 6 luni

Cuvintele sunt prea puține pentru a-i mulțumi domnului Dr. Sorin Velici pentru faptul că mi-a schimbat viața radical. Evident, în bine. 😊

M-am hotărât să fac această operație de micșorare a stomacului în momentul în care am fost la medic și am aflat că am unele probleme de sănătate, sau cel puțin urma să am, dacă mai continuam acel stil de viață. Grăsimea începuse să îmi acopere inima și plămânii! Iar acest lucru m-a făcut să mă gândesc foarte serios ce am de gând sa fac cu viața mea.

Nu mi-a fost frică nici o clipă de această intervenție, ba din contra, eram foarte nerăbdător să o fac, deoarece încrederea pe care mi-a insuflat-o domnul doctor a fost una foarte mare.

După această operație, de la 170 kg, am ajuns în 6 luni la 95 kg. Felul în care te simți după numai o una-două evident este de nedescris. Una dintre cele mai mari realizări, în urma acestei operații, a fost schimbarea aspectului fizic. Cealaltă mare realizare a fost faptul că acum pot face lucruri pe care înainte le făceam cu greu sau chiar deloc.

Îl recomand cu toată încrederea și stima pe acest om minunat!

Nu pot decât să îi mulțumesc încă odată domnului Dr. Sorin Velici și întregii sale echipe, care a dat dovadă de profesionalism și devotament.

51kg în 10 luni

Am încercat multe diete în trecut fără niciun succes pe termen lung. După mai multe încercări de dietă și exerciții fizice, am decis în cele din urmă să optez pentru operația de micșorare a stomacului. Am vrut să beneficiez de această procedură, ca să duc o viață mai lungă și mai fericită.

Dr. Sorin Velici m-a ajutat să-mi ating obiectivul. Am 10 luni de la operație și am pierdut, până acum, 51 de kilograme.

Înainte de operație, mă simțeam stresată și deprimată aproape zilnic. Acum, sunt maxim de fericită. După operație am început să mă simt plină de energie. Sunt fericită că pot să fac exerciții fizice fără dureri la nivelul articulațiilor.

Recomand intervenția chirurgicală pentru micșorarea stomacului la dl. Dr. Sorin Velici oricărei persoane care s-a străduit să slăbească doar prin dietă și exerciții fizice. Am învățat sfaturi despre stilul de viață sănătos nu numai pentru starea mea de sănătate, ci și pentru a-mi îmbunătăți calitatea vieții.