[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1525428686610{margin-bottom: 50px !important;padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: #bacad3 !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”Testimoniale Pacienți” font_container=”tag:h2|font_size:48px|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1524673022553{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1524673423393{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”575″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Mihaela

Mă numesc Mihaela și am 41 de ani. Mă mândresc cu cele 60 kg pe care le am acum, la înălțimea de 1,68 cm. Mi-am văzut visul cu ochii.

Au trecut 1 an și o lună de când m-am hotărât să îmi schimb viața, să devin un om sănătos și o persoana normoponderală.

Aveam 120 kg când am pășit în cabinetul d-lui doctor Sorin Velici, medicul care, mai presus de orice, este OM! Am parcurs acest drum împreună. Profesionalismul dumnealui este la cel mai înalt nivel! Împreună cu echipa sa, face lucruri minunate ți de neimaginat pentru unii! Cuvintele sunt de prisos și puține pentru a reda ceea ce simt. Sunt mult mai încrezătoare în mine și sănătoasă.

Domnule doctor, vă mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc că existați!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1524673423393{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”567″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Marius Ion

Aniversare de 8 luni de la operație: de la 138 la 86kg

Aveam o serie de îngrijorări cu privire la starea mea de sănătate, cu privire la tensiunea arterială, colesterol, aveam probleme cu mobilitatea, cu flexibilitatea. Am început să mă interesez despre intervenția de micșorare a stomacului și, pentru că am decis că trebuie să am o viață mai bună, o stare de sănătate îmbunătățită, să nu mai fiu nevoit să iau diverse medicamente și suplimente, am hotărât să iau legătura cu dl. Dr. Sorin Velici, un medic cu multă experiență, un medic atent cu interesat de pacienții săi, cu o personalitate extraordinară care, alături de echipa dânsului, mi-a oferit tot sprijinul de care am avut nevoie pe parcursul călătoriei de scădere în greutate, de la analizele preoperatorii, continuând cu intervenția propriu-zisă, care a decurs foarte bine, serviciile medicale din timpul internării, până la controalele postoperatorii.

Familia și prietenii mei sunt încântați de aspectul meu fizic actual, iar eu sunt mulțumit și sănătos, deoarece majoritatea problemelor de sănătate, care veniseră la pachet cu starea de obezitate, s-au rezolvat sau sunt pe cale să se rezolve. Alegerea operației gastric sleeve efectuată de dl. Dr Sorin Velici a fost cea mai fericită decizie pe care am luat-o, pentru că mi-a schimbat viața numai în bine.

Mii de mulțumiri d-lui Dr. Sorin Velici!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1524673423393{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”462″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Cristian Preda

Au trecut deja opt luni de la operaţia de efectuatā la Centrul Medical Provita din Bucureşti de către dl. Dr. Sorin Velici – chirurgie bariatrică. Înainte de operație cântăream nu mai puțin de 210kg, la înălțimea de 1,90m.
Acum am 125kg și mă simt excelent!
Pot spune, cu mâna pe inimă, că la 54 de ani m-am născut a doua oară. Mulţumesc lui Dumnezeu şi tuturor celor care s-au implicat și m-au susținut să ajung aici!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1524673022553{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1524673423393{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”464″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Stefan, Predeal (-52kg în 7 luni)

Decizia de a efectua operația pentru pierdere în greutate mi-a schimbat complet viața. Mă simt mult mai bine. Cel mai mult îmi place că pot merge pe jos, fără să mă simt obosit tot timpul. Calitatea somnului s-a îmbunătățit foarte mult și nu mai am probleme cu respirația.
Dr. Sorin Velici mi-a oferit o a doua șansă la viață. Am mult mai multă energie și mă simt mult mai bine.
Starea generală de sănătate s-a îmbunătățit și ea: nu mai am probleme cu tensiunea arterială și nu mai iau nici alte medicamente pe care le luam din cauza greutății.
Așadar, a meritat investiția.
Simt că acum am control total asupra vieții mele și pot realiza orice mi-am propus să fac. Mulțumesc d-lui Dr. Sorin Velici!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1524673022553{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1524673423393{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”463″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Vlad Stoicescu

La greutatea 120 kg și 1.70 înălțime simțeam că n-am cale de întoarcere și deja mă complăceam în pielea mea, până sănătatea și-a spus cuvântul și am urmat sfatul unor apropiați să parcurg analizele preoperatorii. Ultima vizită din ziua aceea a fost la cabinetul domnului doctor Velici. Este în egală măsură chirurg în discurs cât și în sala de operație.

I-au trebuit 30 minute să îmi expună condiția mea severă și faptul că voința nu poate rezolva ce întreg organismul se luptă să mențină viciat. 30 minute au fost suficiente ca să-mi câștige încrederea. În 3 zile de la discuția noastră m-am trezit la reanimare cu gândul “uite că fobiile pot fi învinse”. Eram petrificat cu gândul la masa rece de operație și luminile puternice.

Asta se întâmpla acum un an.

Astăzi cântăresc cu 65kg mai puțin. Alerg in aer liber, merg la sală ocazional și pot să respir în caniculă. Tortura pe care o simțeam anul trecut pe vremea asta e memorie vie. Totul s-a întâmplat atât de repede încât pot azi să apreciez schimbarea radicală.

Mănânc aproximativ 150g la fiecare masă. Iau cam 5 mese pe zi și fiecare este diferită. Încă sunt un gurmand. Totuși astăzi pot să gust orice și să mă satur la timp.

Viața e mai frumoasă…

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1524673022553{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1524673423393{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”461″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Ramona, București (-72kg în 10 luni)

Am luat cea bună decizie atunci când m-am hotărât în privința operației de sleeve gastric. După aproape 10 luni de la operație pot să spun că nici atunci când eram tânără și slabă nu m-am simțit atât de bine. Sunt foarte mulțumită de rezultate și îi încurajez si pe toți pacienții cu probleme de obezitate să aibă încredere în intervențiile chirurgicale, pentru că beneficiile nu vor întârzia să apară. Dl. Dr. Sorin Velici este un medic minunat și îi mulțumesc pentru încrederea pe care mi-a inspirat-o încă de la prima consultație.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1524673022553{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_row_inner content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1524673423393{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”132″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Gabriel Bogdan Geamănu

Slăbisem vreo 10-15kg, după aceea m-am îngrășat 40kg înapoi. Am ajuns la operație datorită faptului că nu se mai putea face nimic. Aveam prea mare greutate!

După intervenția chirurgicală m-am simțit foarte bine! Încă de la început până în ziua de azi nu am avut nici un fel de probleme. M-am ridicat din pat imediat și a fost totul în regulă! Respir mai bine, mă mișc mai bine, nu mai transpir cum transpiram înainte. Acum mănânc aproximativ de toate, dar în cantități extraordinar de mici. Dacă ar fi să fie ca mine, le-aș recomanda să se opereze, să nu mai stea pe gânduri!

Îi mulțumesc domnului dr. Sorin Velici pentru că m-a făcut omul care sunt astăzi!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=UbSDRULH894″ align=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=hb43gRIWhXw” align=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1525426634721{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”280″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Cristian, Rm. Vâlcea

Unul din momentele ce te definesc in viata. Am pasit cu dreptul si cu toata increderea in sala de operatii a D-lui Dr. Sorin Velici si al minunatei echipe de la Ponderas Academic Hospital. A fost o alegere la care nu a trebui sa cuget prea mult, calitatea vietii era scazuta, eram demoralizat si nu poate fi vorba de niciun fel de respect de sine. Au trecut de la acel moment, 18 luni, perioada in care viata mea s-a imbunatatit considerabil. Calitatea vietii mi-a fost imbunatatita si am descoperit increderea in mine.

Multumesc D-lui Dr. Sorin Velici pentru tot ajutorul sau, atat pre-operatie cat si post-operatie. Aceasta procedura face parte din cele mai bune decizii pe care le-am luat in viata. Am evoluat atat in plan personal cat si profesional odata cu pierderea in greutate, suficient cat sa nu pot descrie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1525426634721{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”553″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

minus 32kg după 10 luni

După foarte multe diete am ales această operație pe care o recomand tuturor persoanelor care încearcă dar nu reușesc să ajungă cu greutatea acolo unde își doresc. Am 10 luni de la operație și un minus de 32kg. Îi mulțumesc mult domnului Dr. Sorin Velici!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1525426634721{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”281″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Ramona, Craiova

Cu mare drag pot marturisi din experienta mea. Totul a fost la superlativ, operatia in sine, faptul ca nu am avut nici o durere postoperatorie, nici o complicatie, curatenia din clinica, amabilitatea angajatilor, suportul pe care mi l-ai oferit in tot acest timp si cred ca as putea continua la nesfarsit cuvintele de lauda, dar totodata reale. Sunt inscrisa pe un grup de suport al pacientilor bariatrici si citind feedback-uri oferite de pacientii altor spitale/medici, sunt inca o data pe deplin linistita ca am ales Ponderas si pe tine ca medic. Cea mai mare realizare, pentru mine, in urma acestei interventii, a fost cea estetica, am mai multa incredere in mine, port in sfarsit haine la care acum un an doar visam. Nu neglijez insa, faptul ca analizele mele sunt perfecte. Am pornit pe acest drum de la 101 Kg si acum la 12 luni de la operatie cantaresc 56 de kg, desi target-ul a fost de 60 Kg.. Mananc orice, insa in cantitati mici si un lucru exceptional mi se pare faptul ca pot manca alimente ce inainte de operatie imi faceau rau, ma balonau (in general legume crude). As mai face aceasta operatie de 1000 de ori si singurul regret pe care il am in prezent este ca nu am facut-o mai demult.

Multumesc inca o data!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1525426634721{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”283″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Margareta, București

Povestea Margaretei începe în luna mai 2016, când a fost operată de dr. Sorin Velici. La controlul de 3 luni se bucură de 23 kg în minus, greutatea inițială fiind de 125 kg. „În urma intervenției nu am mai fost nevoită să iau pastile pentru tensiune La ultimul control glicemia indica 99, înainte de operație având 138, iar medicii îmi prezentau un risc clar de a face diabet. Îmi place foarte mult să fac mișcare, iar acum nu mai obosesc așa repede când merg pe blicicletă sau pe jos. Sunt foarte fericită că m-am operat și că am făcut o investiție foarte bună pentru sănătatea mea.

Mulțumesc dr. Sorin Velici! Sincere felicitări!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1525426634721{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”285″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Valentin Toma, Londra, UK

„În primele 3 luni am reușit să slăbesc un pic peste 20 Kg, acum mă simt mult mai ușor și asta mă ajută foarte mult la jobul meu, unde sunt în continuă mișcare. Mulțumesc domnului dr. Sorin Velici pentru toată disponibilitatea acordată!”.

Valentin Toma

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1525426634721{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”537″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

De la 170kg la 95kg în 6 luni

Cuvintele sunt prea puține pentru a-i mulțumi domnului Dr. Sorin Velici pentru faptul că mi-a schimbat viața radical. Evident, în bine. 😊

M-am hotărât să fac această operație de micșorare a stomacului în momentul în care am fost la medic și am aflat că am unele probleme de sănătate, sau cel puțin urma să am, dacă mai continuam acel stil de viață. Grăsimea începuse să îmi acopere inima și plămânii! Iar acest lucru m-a făcut să mă gândesc foarte serios ce am de gând sa fac cu viața mea.

Nu mi-a fost frică nici o clipă de această intervenție, ba din contra, eram foarte nerăbdător să o fac, deoarece încrederea pe care mi-a insuflat-o domnul doctor a fost una foarte mare.

După această operație, de la 170 kg, am ajuns în 6 luni la 95 kg. Felul în care te simți după numai o una-două evident este de nedescris. Una dintre cele mai mari realizări, în urma acestei operații, a fost schimbarea aspectului fizic. Cealaltă mare realizare a fost faptul că acum pot face lucruri pe care înainte le făceam cu greu sau chiar deloc.

Îl recomand cu toată încrederea și stima pe acest om minunat!

Nu pot decât să îi mulțumesc încă odată domnului Dr. Sorin Velici și întregii sale echipe, care a dat dovadă de profesionalism și devotament.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1525426634721{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”548″ alignment=”center” onclick=”link_image” img_hover=”grow”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Minus 51kg în 10 luni!

Am încercat multe diete în trecut fără niciun succes pe termen lung. După mai multe încercări de dietă și exerciții fizice, am decis în cele din urmă să optez pentru operația de micșorare a stomacului. Am vrut să beneficiez de această procedură, ca să duc o viață mai lungă și mai fericită.

Dr. Sorin Velici m-a ajutat să-mi ating obiectivul. Am 10 luni de la operație și am pierdut, până acum, 51 de kilograme.

Înainte de operație, mă simțeam stresată și deprimată aproape zilnic. Acum, sunt maxim de fericită. După operație am început să mă simt plină de energie. Sunt fericită că pot să fac exerciții fizice fără dureri la nivelul articulațiilor.

Recomand intervenția chirurgicală pentru micșorarea stomacului la dl. Dr. Sorin Velici oricărei persoane care s-a străduit să slăbească doar prin dietă și exerciții fizice. Am învățat sfaturi despre stilul de viață sănătos nu numai pentru starea mea de sănătate, ci și pentru a-mi îmbunătăți calitatea vieții.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1525426634721{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Claudia, Făgăraș

În urmă cu 6 respectiv 7 ani am născut cei doi copii de care sunt foarte mândră şi pe care îi iubesc enorm . La prima sarcină am pornit de la aproximativ 90 kg. , nu ştiu cum am reuşit să ajung la începutul acestui an să cântaresc 153 kg. – enorm , pentru o înălțime de 164 cm. Problemele de sănatate începuseră să apară de câțiva ani : tensiunea nu scădea niciodată sub 160/100 mm Hg cu tot cu tratament , pulsul era întotdeauna peste 120 bătăi/minut ; să urc scările pînă la etajul II unde locuiesc era un chin pentru că mai am şi probleme de coloană lombară , problemă care nici măcar să dorm întinsă în pat nu mă lăsa , aşa că în ultimii doi ani dormisem doar în şezut , chiar dacă reuşeam să mă întind în pat mă sufocam datorită faptului că eram mult prea grasă . Ajunsesem să fiu dependentă de soțul meu care mă ajuta să-mi îmbrac pantalonii şi ciorapii şi să mă ajute să mă îmbăiez .
În februarie m-am hotărît să apelez la chirurgia bariatrică şi de atunci am început să caut pe internet , să cer părerile unor medici ( lucrez într-un spital – cadru medical ) şi toți m-au încurajat să fac acest lucru dar să caut un spital specializat în acest gen de operații . Aşa că la indicațiile mai multor medici am pornit spre Ponderas şi m-am programat pentru investigații în luna martie ( investigații care se fac toate în cursul unei singure zile ) şi şpre norocul meu în ziua programării chirurg a fost dr. Velici Sorin . În urma investigațiilor s-a decis ca dată a operației 10 aprilie 2017 .

Era o zi de luni , o zi pe care nu o voi uita niciodată , o zi în care cursul vieții mele începe să se schimbe . Totul a decurs perfect , am avut parte de o echipă fantastică (care mi-au arătat că prima dată sunt oameni şi apoi cadre medicale) şi un chiŕurg extraordinar . Am avut acei oameni aproape de mine , ajutându-mă să trec peste nelămuririle şi toate semnele de întrebare ( şi vă dați seama că am avut o grămadă …).

Joi m-am externat şi am parcurs cei 250 km fără nici o probemă. Vineri m-am apucat de făcut măncare şi curățenie doar duminica urmau Paştele şi o familie cu doi copii …. necesită destul de multe. Totul era perfect , nu aveam nici o durere . La nici o lună de la operație am reînceput serviciul , unde încet încet am început să-mi dau seama că pot să mă mişc tot mai uşor şi sunt din nou tot mai activă , nu mai era atit de epuizant ca înainte acest serviciu de urgență . Normal…. în prima lună slăbisem 23 kg. , iar la trei luni de la operație 41 kg. Acum la 8 luni şi jumătate de la operație am ajuns să cântaresc 85 kg. mai puțin cu 68 kg.

Nu mai fac tratament de tensiune ,dar nici nu creşte mai mult de 120/70 mmHg , pentru puls care nu mai creşte peste 88 bătăi/minut nu mai iau tratament , dorm liniştită în pat , nici măcar nu mai sforăi , urc scările cu uşurință fără să mai gâfâi şi să mă tot opresc ; pot să-mi văd de toate activitățile pe care le implică o familie cu doi copii şi un serviciu fără nici o problemă . Acum chiar îmi face plăcere să merg în vizite , lucru care înainte îl evitam ; am câştigat multă încredere în mine văzând că oamenii nu mă mai privesc ca pe ceva ciudat . Singura problemă este că trebuie să-mi schimb garderoba şi să accept faptul că salut anumiți oameni cu care nu m-am întâlnit de la operație şi care stau se uită la mine şi îmi răspund abia după ce le vorbesc puțin , spunându-mi că nu m-au recunoscut.

Motto-ul meu a devenit “nu trăiesc ca să mănânc , mănânc ca să trăiesc ” şi dacă am urmat indicațiile echipei medicale succesul nu a întârziat să apară.

Nu pot decât să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat şi în special d-lui dr. SORIN VELICI pentru care am tot respectul .
Mii de mulțumiri d-le dr. Sorin VELICI

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1525428055915{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1525428049453{margin-bottom: 30px !important;}”]

Și mai mulți pacienți…

[/vc_column_text][vc_media_grid element_width=”3″ gap=”15″ grid_id=”vc_gid:1616677180869-3ddbae5e-0ade-7″ include=”286,287,288,289″][/vc_column][/vc_row]