[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1524664240473{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][rev_slider alias=”slide-01″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1524664331415{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1525410311089{margin-bottom: 30px !important;}”]

Gastric Sleeve

GASTRIC SLEEVE sau operaţia de micşorare a stomacului se efectuează pe cale laparoscopică. În urma intervenţiei o mare parte din stomac va fi îndepărtată, ceea ce va face ca volumul stomacului să fie redus la cca 20% din capacitatea sa iniţială. Partea stomacului care este îndepărtată (aprox. 80% din stomac) conţine şi receptori pentru hormonii care ne dau senzaţia de foame şi de saţietate (senzaţia de “sătul”). În urma acestei operaţii, pacientul va avea o restricţie la volumul de alimente ingerate (procedeu restrictiv), în acelaşi timp va simţi o senzaţie de foame foarte mult redusă şi o senzaţie de saţietate ce va interveni foarte repede, după doar câteva linguri de mâncare.  “Poftele”, de asemenea, vor fi mult diminuate.

Avantajele operaţiei:

  • Fiind o operaţie laparoscopică, recuperarea este foarte rapidă, durerile după operaţie sunt foarte reduse, întoarcerea în mediul familial şi la locul de muncă se face, deasemenea, foarte rapid, comparativ cu chirurgia clasică.
  • Această operaţie nu numai că te ajută să pierzi chiar şi tot excesul ponderal, dar va ajuta şi la menţinerea acestui rezultat.
  • Prin pierderea kilogramelor în exces se previne, amelioreză sau chiar tratează alte afecţiuni medicale ce sunt în strânsă legătură cu obezitate (diabetul zaharat de tip II, dislipidemia, hipertensiunea arterială, afecţiuni articulare, steatoza hepatică, etc)
  • Beneficiile estetice datorate pierderii surplusului de kilograme, reprezintă un alt mare avantaj.
  • Calitatea vieţii şi speranţa de viaţă sunt net îmbunătăţite

Sunt un candidat pentru această operaţie ?

Înainte de intervenţia chirurgicală, pacientul trebuie să urmeze o evaluare medicală complexă (analize de sânge, endoscopie digestivă superioară, ecografie abdominală, evaluarea funcţiei plămânilor şi a inimii, consult de anestezie şi chirurgical), evaluare specifică tuturor candidaţilor pentru orice operaţie bariatrică. În urma acestor investigaţii vom stabili ce operaţie este recomandată, pentru fiecare caz în parte, individualizat.

Pentru mai multe detalii despre operaţiile bariatrice, programează-te la o consultaţie la Dr. Sorin Velici.[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1525410319111{margin-bottom: 20px !important;}”]

Formular de contact

[/vc_column_text]

Error: Contact form not found.

[/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1525410677047{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=hywQreYQ3xY” align=”center”][/vc_column][/vc_row]